Afscherming voor traforuimte met hoog of middenspanning

Home » Afscherming voor traforuimte met hoog of middenspanning

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van een Afscherming voor traforuimte met hoog of middenspanning? De experts van Promasafe zijn u graag van dienst. Ons bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. Dit doen wij door het aanbieden van trainingen, maar ook producten.

Bekijk al onze machineafschermingen & safety componenten

Afscherming traforuimte

Afscherming voor een traforuimte

Afscherming voor traforuimte met hoog of middenspanning vereist een combinatie van veiligheid, flexibiliteit en efficiëntie. Gaas panelen bieden een ideale oplossing voor afscherming voor traforuimte met hoog of middenspanning, waar het handhaven van een veilige afstand tot hoogspanningsapparatuur van essentieel belang is.

De gaas panelen, geschikt voor eenvoudige installatie, vormen een robuuste fysieke barrière binnenin het traforuimte en kunnen moeiteloos worden geplaatst op betonnen vloeren. Deze eigenschappen maken ze bijzonder geschikt voor de bescherming van hoogspannings- of middenspanningsapparatuur..

Waarom afscherming van Promasafe

Een voordeel van gaas panelen is de aanpasbaarheid aan specifieke ruimtevereisten. Ze zijn verkrijgbaar in elke gewenste hoogte en breedte, waardoor ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in diverse traforuimte. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de afscherming nauwkeurig af te stemmen op de unieke kenmerken van de omgeving.

In traforuimte is goede ventilatie van cruciaal belang, en gaas panelen bieden hierin uitkomst. De open structuur van de panelen garandeert een optimale luchtcirculatie, wat essentieel is voor de koeling van elektrische apparatuur.

Een laatste, maar niet minder belangrijk voordeel, is de mogelijkheid om brand gemakkelijk waar te nemen. In geval van een brandincident wordt een snelle detectie mogelijk gemaakt, waardoor directe actie kan worden ondernomen om de verspreiding van vuur te voorkomen en de veiligheid te waarborgen.

Klik hier voor de catalogus met onze artikelen.

Afscherming hoogspanning
Wil jij ook je traforuimte afscherming?

Wilt u graag afscherming aanschaffen voor uw traforuimte, maar weet u niet welk afscherming voor uw traforuimte geschikt is? Onze specialisten geven u graag advies. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 030 20 72 870 of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Vul hier het contact formulier in

×