Beschermingswand voor uw machine

Home » Beschermingswand voor uw machine
Turn Key oplossingen
Snelle levertijd
Kwaliteitsvolle trainingen

Wilt u een beschermingswand voor uw machine aanschaffen? Bij Promasafe bestelt u diverse oplossingen om uw machineveiligheid te verbeteren. Wij leveren onder meer beschermingswanden, waarmee u de machines afschermt om te voorkomen dat iemand ermee in aanraking komt. Ook beschermt het voorbijgangers tegen eventuele losse voorwerpen.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Promasafe B.V.

Beschermingswand voor uw machine om uw veiligheid te waarborgen

Een beschermingswand is bekleed met platen en uitermate geschikt voor uw machine. Deze machineafscherming wordt gebruikt als er een risico is dat losse voorwerpen uit de gevarenzone worden geworpen. De beschermingswand zal deze dan tegenhouden. Daarnaast houden geluidsdichte panelen geluid tegen of houden ze gevaarlijke stoffen binnen. Zo weet u zeker dat uw machine voldoet aan de veiligheidsnormen voor een veilige werkvloer. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor beschermingswanden? Wij vertellen u graag meer en adviseren u als u wenst.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u interesse in een beschermingswand voor uw machine? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Ons specialisten geven u graag advies over het aanschaffen van afschermingen en beveiligingen. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Hiervoor kunt u contact met ons op nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken via 030 20 72 870 of via het contactformulier.

Vul hier het contact formulier in

×