Datacenter afscherming

Home » Datacenter afscherming

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van een afscherming voor uw datacenter? De experts van Promasafe zijn u graag van dienst. Ons bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. Dit doen wij door het aanbieden van trainingen, maar ook producten.

Bekijk al onze machineafschermingen & safety componenten

Zwarte afscherming geplaatst in een datacenter.

Een geschikte afscherming voor de beveiliging van datacenter.

Datacenter afscherming is een essentieel aspect van het beheer en de beveiliging van gevoelige informatie en geavanceerde technologieën. In dit streven naar optimale bescherming zijn datacenter panelen een revolutionaire oplossing gebleken. Deze panelen bieden niet alleen een ongeëvenaarde fysieke barrière, maar ze hebben ook het voordeel van een makkelijke installatie, waardoor datacenters hun beveiligingsmaatregelen moeiteloos kunnen opschalen.

 

Installatie datacenter afscherming

Het ontwerp van de datacenter panelen is zorgvuldig afgestemd op de unieke behoeften van moderne datacenters. De panelen zijn vervaardigd met duurzame materialen die zorgen voor een robuuste afscherming, terwijl ze toch lichtgewicht zijn en gemakkelijk te hanteren tijdens de installatie. Dankzij het innovatieve ontwerp kunnen deze panelen ook eenvoudig worden geplaatst op roosters, waardoor de flexibiliteit in de indeling van het datacenter behouden blijft.

Zwarte afscherming geplaatst in een datacenter.
Wil jij ook je datacenter beveiligen?

Wilt u graag afscherming aanschaffen voor in uw datacenter, maar weet u niet welk afscherming voor uw datacenter geschikt is? Onze specialisten geven u graag advies. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 030 20 72 870 of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Vul hier het contact formulier in

×