Machineafscherming met gaaswand

Home » Machineafscherming met gaaswand
Turn Key oplossingen
Snelle levertijd
Kwaliteitsvolle trainingen

Bij Promasafe bent u aan het juiste adres voor machineafscherming met gaaswand. Al tientallen jaren zijn wij de expert op het gebied van machineveiligheid. U bestelt bij ons gaaswanden op maat van uw machine, zodat die voldoen aan de eisen en ze niet onnodig veel ruimte in uw werkplaats innemen.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Promasafe B.V.

Machineafscherming met een gaaswand voor ultieme veiligheid

Als specialist in machineveiligheid bieden wij diverse oplossingen aan, waaronder machineafscherming met een gaaswand. Hierin bieden wij verschillende modulaire hekwerksystemen aan. Eén van deze mogelijkheden zijn modulaire hekwerken. De Modula hekwerken zijn gemaakt van elektrisch gelast gaas. Dit hekwerk is geschikt voor situaties waar er stootgevaar is vanuit de gevarenzone. Al onze hekwerken zijn gecertificeerd en voldoen allemaal aan de normen. Voor ultieme machineveiligheid raden we u aan om ook onze andere veiligheidsproducten te bekijken. Zo bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers veilig met de machines kunnen werken.

Vraag naar alle mogelijkheden

Heeft u interesse in machineafscherming met een gaaswand? Of wilt u graag meer informatie over ander machinehekwerk? Neem dan contact met ons op voor passend advies. Onze specialisten vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via 030 20 72 870 of stuur een e-mail naar info@promasafe.nl.

Vul hier het contact formulier in

×