Modula

Het Modula-assortiment is ontwikkeld met drie hoofdcriteria: stijfheid, lichtheid en aanpasbaarheid, onderscheidt zich van de andere lijnen door de afwezigheid van een frame dat het paneel ondersteunt.

Dit frameloze hekwerksysteem is ontworpen met panelen van 4 mm draad en 44X44 gatenpatroon en heeft een extra horizontale versteviging om een ​​betere stabiliteit en stijfheid van het paneel te garanderen. De Modula serie is in overeenstemming met de machinerichtlijn uitgezonderd het anti-klimpunt.

De innovatieve panelen van de serie Modula zijn voorzien van een bevestigingssysteem dat speciaal is ontworpen om een ​​snelle montage te garanderen. De innovatieve Modula machinebeveiligingen zijn voorzien van een bevestigingssysteem dat speciaal is ontworpen om een snelle montage te garanderen. Dit bevestigingssysteem, genaamd Modula Clip, en biedt een hoogte verstelling tot 23 mm.

De Modula bevestigingsbeugels hebben de beschikking over een gelaste of verstelbare staander. De staanders uit de Modula serie zijn uitgerust met een innovatief ophangsysteem genaamd ‘Close-Up’ dat de positionering en daarmee de montage van het paneel aan de paal vergemakkelijkt. De hoogte van de staanders is afhankelijk van de gekozen serie: De Modula panelen worden geleverd in een hoogte van 1887mm of 2343mm.

Contact over MODULA?

×