Afscherming voor opslagruimte

Home » Afscherming voor opslagruimte

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan voorzien van een afscherming voor een opslagruimte? De experts van Promasafe zijn u graag van dienst. Ons bedrijf heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer. Dit doen wij door het aanbieden van trainingen, maar ook producten.

Bekijk al onze machineafschermingen & safety componenten

Afscherming voor opslagruimte

Afscherming voor opslagruimte is cruciaal om de veiligheid van goederen en faciliteiten te waarborgen. In dit kader hebben gaas panelen zich bewezen als een effectieve en veelzijdige oplossing. De eenvoudige installatie van deze panelen maakt ze bijzonder geschikt voor toepassing in diverse opslagomgevingen. Of het nu gaat om een magazijn ,storeage boxen, kelders, archiefruimte of industriële opslagfaciliteit, gaas panelen bieden een betrouwbare fysieke afscherming.

 

Waarom afscherming van Promasafe

De mogelijkheid om de panelen op een betonnen vloer te plaatsen, versterkt de stabiliteit en duurzaamheid van de afscherming. Dit maakt ze geschikt voor ruimtes waar zware goederen worden opgeslagen. De panelen zijn verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van de opslagruimte.

Een bijkomend voordeel van gaas panelen is de goede ventilatie die ze bieden. Dit is van groot belang in opslagfaciliteiten waar luchtcirculatie essentieel is om de kwaliteit van opgeslagen goederen te behouden. De open structuur van de panelen zorgt ervoor dat de lucht vrij kan circuleren, waardoor een gezond opslagklimaat wordt gehandhaafd.

Belangrijk voor de veiligheid is dat de gaas panelen een uitstekende waarneming van brand mogelijk maken. In geval van een incident kan de verspreiding van vuur snel worden opgemerkt, waardoor snelle interventie mogelijk is. Dit draagt bij aan het verminderen van de schade en het vergroten van de veiligheid binnen de opslagruimte.

Wil jij ook je opslagruimte beveiligen?

Wilt u graag afscherming aanschaffen voor uw opslagruimte, maar weet u niet welk afscherming voor uw opslagruimte geschikt is? Onze specialisten geven u graag advies. Hiervoor neemt u contact met ons op door te bellen naar 030 20 72 870 of door het contactformulier in te vullen. Wij voorzien u graag van persoonlijk en deskundig advies.

Vul hier het contact formulier in

×