Quadra: modulaire hekwerksysteem

Ons bedrijf heeft voor u een geschikt Quadra modulaire hekwerksysteem. Dit systeem is gemaakt van elektrisch gelast vierkant gaas. Aan de buitenzijde van het paneel is verticaal gaas aangebracht om klimmen te voorkomen, volgens de ISO 14120-vereisten. Ideaal voor de beveiliging van uw machines.

Het toepassen van onze Quadra modulaire hekwerksysteem

Als specialist in machineveiligheid bieden we u verschillende oplossingen aan om de veiligheid bij uw machines te waarborgen. Eén hiervan is het Quadra modulaire hekwerksysteem. Dit systeem kan worden toegepast in situaties, waarin het risico op impact waarschijnlijk afkomstig is uit de gevarenzone (bijlage d3, ISO14120). Deze heeft de bijbehorende bevestigingsschroeven. Quadra is een gecertificeerd systeem dat voldoet aan de normen: ISO 14120 en ISO 13857. Het wordt geïnstalleerd met META®-beugels of met een bevestigingsschroefsysteem voor vaste afschermingen. De afmetingen van het gaas zijn 40x40x3 millimeter, het buisframe is 20×20 millimeter met een dwarsbalk van 20×20 millimeter. Daarnaast is hij beschikbaar in alle RAL kleuren. Ook voor modulaire hekwerken kunt u bij ons terecht.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Heeft u interesse in een machineafscherming met gaaswand? Dan is ons Quadra modulaire hekwerksysteem iets voor u. Vul het contactformulier in of bel naar 030 20 72 870 voor deskundig advies. Onze specialisten vertellen u graag meer over veilig machinehekwerk.

Contact over QUADRA?

×