Scheidingswanden voor industrieel gebruik

Home » Scheidingswanden voor industrieel gebruik
Turn Key oplossingen
Snelle levertijd
Kwaliteitsvolle trainingen

Wilt uw machines beveiligen door scheidingswanden aan te schaffen die geschikt zijn voor industrieel gebruik? Promasafe biedt u verschillende oplossingen aan om de machineveiligheid te verbeteren. Industriële scheidingswanden beschermen zorgen ervoor dat uw machine en medewerkers elkaar niet in de weg zitten.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Promasafe B.V.

Scheidingwanden voor industrieel gebruik om uw machine te beveiligen

Voor dé beste machineafscherming moet u bij Promasafe zijn. Wij adviseren u namelijk graag bij de selectie van de juiste machineafschermingen om de veiligheidsnormen waar te borgen. Hiervoor bieden wij onder meer scheidingswanden aan geschikt voor industrieel gebruik. Deze beschermingswanden zorgen ervoor dat uw machine geen schade oploopt, maar ook dat uw medewerkers veilig te werk kunnen gaan. U kunt kiezen voor een modulair hekwerk. Dit hekwerk is gemaakt van gaas, waardoor het uitermate geschikt is voor stootgevaar vanuit de gevarenzone. Als u behoefte heeft aan deskundig advies, helpen wij u graag.

Vul het contactformulier in bij vragen

Heeft u vragen over de scheidingswanden die wij aanbieden voor industrieel gebruik? Of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Vul dan het contactformulier in. Het is ook mogelijk om uw vragen over onze afschermingen en beveiligen telefonisch te stellen via 030 20 72 870. Dan heeft u snel antwoord op uw vragen.

Vul hier het contact formulier in

×