Veiligheidsbumper

Home » Veiligheidsbumper
Turn Key oplossingen
Snelle levertijd
Kwaliteitsvolle trainingen

Een veiligheidsbumper verzacht een botsing met bewegende machineonderdelen. Zo voorkomen ze ongelukken op de werkvloer. Promasafe is dé specialist in het waarborgen en adviseren van machineveiligheid. Wij vertellen u graag hoe een veiligheidsbumper uw machine en werkvloer veiliger kan maken.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Promasafe B.V.

Hoe werkt een veiligheidsbumper?

Als er druk wordt uitgeoefend op de veiligheidsbumper, dan wordt er een elektrisch signaal afgegeven. Dit signaal zal dan worden verwerkt door de veiligheidsbesturing, die de machine veilig uitschakelt. De bumper is gemaakt van schuimhars, met daarop een coat van pvc. Ze kunnen worden afgewerkt aan de vorm en specificaties die u wilt met natuurlijk de inachtneming van de geldende veiligheidsnormen. Bij Promasafe kunt u naast onze veiligheidsbumper ook terecht voor andere afschermingen en beveiligingen om uw eigen veiligheid en die van uw medewerkers te waarborgen.

Ontdek ons gehele assortiment

Voor machinebescherming zit u goed bij Promasafe. Heeft u interesse in een veiligheidsbumper of bent u benieuwd naar onze andere producten? Bekijk online al onze oplossingen of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons bereiken via 030 20 72 870 of door het contactformulier invullen.

Vul hier het contact formulier in

×