Veiligheidslijsten

Home » Veiligheidslijsten
Turn Key oplossingen
Snelle levertijd
Kwaliteitsvolle trainingen

Voor veiligheidslijsten kunt u terecht bij Promasafe. Deze lijsten zorgen ervoor dat wanneer een lichaam, hand of voet een beweging belemmert, de geleidende elementen met elkaar in contact komen. Hierdoor wordt het proces automatisch gestopt. U kunt het zien als een veilige stop van uw machine. Naast deze oplossing biedt ons bedrijf meerdere producten aan om uw veiligheid en de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen. Ga met ons in gesprek voor een passende oplossing.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Promasafe B.V.

Het toepassen van veiligheidslijsten

Wat zijn veiligheidslijsten? Dit zijn lijsten met sensoren die bestaan uit een rubberprofiel met een holle kamer. Hierin zitten twee elementen verwerkt, die dienen als veiligheidsschakelaar. Deze elementen op elkaar zorgen voor een veilige stop van uw machine. Er zijn verschillende toepassingen van deze veiligheidslijsten. U kunt ze plaatsen in een deur van een modulair hekwerksysteem, maar ook in kleppen, kantelluiken en garagedeuren. Onze veiligheidsmatten werken op een vergelijkbare manier, maar dan treedt het mechanisme in werking als iemand erop gaat staan.

Neem contact met ons op!

Voor machineveiligheid bent u bij Promasafe uit aan het juiste adres. Heeft u interesse in onze veiligheidslijsten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 030 20 72 870 of vul het contactformulier in. Onze specialisten staan voor u klaar met vakkundig advies op basis van uw situatie.

Vul hier het contact formulier in

×