Veiligheidsmatten

Home » Veiligheidsmatten
Turn Key oplossingen
Snelle levertijd
Kwaliteitsvolle trainingen

Door middel van veiligheidsmatten kunt u specifieke gebieden in en rondom machines eenvoudig bewaken. Deze matten zijn zo ontworpen dat ze de aanwezigheid van personen waarnemen. Dit komt omdat er druk op de mat wordt uitgeoefend als erop wordt gelopen. Promasafe zorgt ervoor dat uw machine, werkgebied of -ruimte optimaal is beveiligd met onze oplossingen.

Heeft u interesse in een van onze producten?

Promasafe B.V.

Met onze veiligheidsmatten bewaakt u de toegang tot diverse gebieden

Het fijne aan deze veiligheidsmatten is dat ze zijn gemaakt van niet-brandbaar pvc. Daarnaast worden ze 100% op maat gemaakt. U bepaalt zelf de vorm, afmetingen en kleur. Daardoor creƫert u een optimale afstemming met de grenzen van uw machines. Dit maakt deze matten ideaal om toe te passen bij de volgende gebieden:
  • Machines met bewegende delen;
  • Gebied met chemische processen;
  • Gebied met elektrisch aanraakgevaar;
  • En gebied dat onderhevig is aan hoge of lage energiestraling.

Naast deze matten bieden we ook andere beveiligingsopties aan. Bekijk bijvoorbeeld ook onze veiligheidsbumpers. Om medewerkers op afstand te houden van gevaarlijke machines, kunt u ook machinehekwerk aanschaffen.

Ontvang meer informatie over onze beveiligingsopties

Als specialist bieden wij u verschillende afschermingen en beveiligingen aan, om de veiligheid van uw machines en werknemers te waarborgen. Heeft u interesse in onze veiligheidsmatten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 030 20 72 870 of vul het contactformulier in. Onze specialisten staan voor u klaar.

Vul hier het contact formulier in

×