Inox

Ons Inox hekwerksysteem voor machines wordt gebruikt in de voedingsmiddelen- en chemische industrie. Het is volledig opgebouwd uit roestvrij staal en materialen die duurzaam, reinigbaar, desinfecteerbaar, spleetvrij, splintervrij en vrij van ruwe uiteinden zijn.

Dit systeem is ontworpen in overeenstemming met de norm EN 1672 om een steeds betere compromis te zoeken tussen hygiëne-eisen en veiligheidskwesties voor de uitvoerder.

Bij Promasafe kun je terecht voor twee verschillende uitvoeringen, die zijn ontworpen voor de SPLASH Area type SH en NO FOOD Area type NF. Beide oplossingen voldoen aan alles eisen op het gebied van hygiënerisico’s en machinerisicopreventie, zoals opgenomen in de  normen: ISO 12100, ISO 13857 en ISO 14120.

De panelen en palen zijn volledig demontabel en reinigbaar. Het paneelgaas kan van het frame worden verwijderd en is verwisselbaar, het gaas voorkomt vingerklemming, oppervlakken zijn afgerond en hebben geen ruwe uiteinden of onregelmatigheden.

Ook deze uitvoering heeft reinigbare panelen en palen. Het gaas is niet verwisselbaar en bevestigd aan het frame. Uitgevoerd met standaard gaas. Hierdoor kunnen er  oppervlakken met ruwe uiteinden en onregelmatigheden zijn.

Contact over INOX?

×