Penta: modulaire hekwerken

Bij Promasafe kunt u terecht voor modulaire hekwerken. Ons bedrijf heeft al ruime tijd ervaring in het afschermen en beveiligen van uw machines. Wij hebben voor u altijd geschikte oplossingen. De Penta modulaire hekwerken is daar één van. Ze zijn gemaakt van elektrisch gelast rechthoekig gaas. Aan de buitenzijde van het paneel is verticaal gaas aangebracht om klimmen te voorkomen. Dit hekwerk is gemaakt met in achtneming van de ISO 14120-vereisten.

Het toepassen van onze Penta modulaire hekwerken

Ons bedrijf biedt u verschillende soorten machineafscherming aan, waaronder onze modulaire hekwerken. Ons Penta hekwerk is geschikt voor situaties waarin stootgevaar vanuit de gevarenzone kan ontstaan ​​(bijlage d3, ISO 14120) en wordt geleverd met de bijbehorende bevestigingsschroeven. Penta is een gecertificeerd systeem dat voldoet aan de normen ISO 14120 en ISO 13857. Het wordt geïnstalleerd met META®-beugels of met een bevestigingsschroefsysteem voor vaste afschermingen. De afmetingen van het gaas en het buisframe zijn 20×100 millimeter en 20×20 millimeter. Daarnaast is het beschikbaar in alle RAL-kleuren. Naast hekwerken bieden wij ook modulaire hekwerksystemen aan.

Bel ons voor passend advies

Heeft u interesse in onze Penta modulaire hekwerken? Of wilt u meer weten over afschermingen en beveiligingen geschikt voor machineveiligheid? Neem dan contact met ons op en ontvang passend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via 030 20 72 870 of door het contactformulier in te vullen.

Contact over PENTA?

×